Richard Farkas

Chef

Gardening, foraging in the surrounding woods and fields, shopping on the local market, keeping in touch with farmers, personally serving dishes ... Displaying classic local flavours in a modern form are just as enjoyable as the cooking itself for me. Quality, regionality and seasonality, as well as providing guests with a gastronomic experience, are at the heart of our beliefs..

The rest on the plates of Pajta…

Flóra és Feri

Házigazdák

Lassan 8 éve nyitottuk meg éttermünket. Akkor vakon voltunk a szakmában; egyetlen egy dolgot tartottunk fontosnak, hogy valami jót csináljunk. Mára úgy érezzük, hogy a célunkat elértük. Vendégeink között rengeteg barátra tettünk szert. Munkatársainkat szinte családtagnak tekintjük. Alapanyagainkat a régióban; kistermelőktől, gazdáktól vásároljuk. A környező erdők és mezők kincseit feltérképeztük.

Szeretjük, amit csinálunk!

Konyhánk első sorban az Őrség hagyományos ételeiből és alapanyagaiból indul ki, és ehhez teszi hozzá a modern csúcséttermek szakmai tudásást és technológiáját.