Konyhánk

Az Őrségnél gazdagabb kultúrtájat álmodni sem lehetne. Első perctől olyan konyhát képzeltünk a vidék szívébe, amelynek minden ízében visszaköszönnek a helyi jellegzetességek. A Pajta Bisztró elsősorban a környék értékeire és alapanyagaira épít, és szándékunk szerint új minőséget hoz létre belőlük.

Szezonális, hetente változó étlapunkon szépen megférnek egymás mellett a friss erdei gombából, vadhúsból, hajdinából, tökből készült, újragondolt, tájjellegű fogások, az újító csavarral elkészített klasszikusok és a fine dining különlegességek. Missziónknak tekintjük, hogy a térség gasztronómiai hagyományát ápolva és megújítva, a slow mozgalom szellemében beemeljük az őrségi ízeket az ínyenc köztudatba.

Beszállítóink a legjobb minőségű terményeiket és termékeiket biztosítják séfünknek, aki szigorú mércével válogat, s minden héten a legjobb, legfrissebb terményekre és termékekre komponálja ételsorunkat. Bár az autentikus őrségi ízeket a gasztronómiai élményszerzés jegyében továbbgondolja, legszárnyalóbb alkotói szenvedéllyel készített fogásainál is közérthetőségre törekszik.

Konyhánk a legmodernebb technológiával felvértezve izgalmas és érthető ételeket készít. Azt szeretnénk, hogy a Pajta Bisztróból vendégeink az ízek és a látvány harmóniáját, a természetközeli nyugalom élményét vigyék magukkal, és mihamarabb visszatérjenek.

no comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *