Farkas Richárd

Séf

Kerti munka, erdő és mező alapanyagainak gyűjtögetése, piacozás, termelőkkel való kapcsolat tartás, vendégeknek személyesen szervírozott fogások... A klasszikus helyi ízek modern formában való megjelenítése legalább annyira élvezetes számomra, mint a főzés maga. Hitvallásom legfontossabb alapja a minőség, a regionalitás és a szezonalitás, valamint az, hogy gasztronómia élményt nyújtsunk a vendégeknek.

A többi pedig a Pajta tányérjain…

 

Flóra és Feri

Házigazdák

Lassan 8 éve nyitottuk meg éttermünket. Akkor vakon voltunk a szakmában; egyetlen egy dolgot tartottunk fontosnak, hogy valami jót csináljunk. Mára úgy érezzük, hogy a célunkat elértük. Vendégeink között rengeteg barátra tettünk szert. Munkatársainkat szinte családtagnak tekintjük. Alapanyagainkat a régióban; kistermelőktől, gazdáktól vásároljuk. A környező erdők és mezők kincseit feltérképeztük.

Szeretjük, amit csinálunk!

Konyhánk első sorban az Őrség hagyományos ételeiből és alapanyagaiból indul ki, és ehhez teszi hozzá a modern csúcséttermek szakmai tudásást és technológiáját.